Logo CENTRUM VOOR KLASSIEKE HOMEOPATHIE
HOMEOPATHIE - HEEL JE LEVEN
Homeopathie studeren

foto

Wie studeert homeopathie? Mensen die gefascineerd zijn door homeopathie omdat ze een positieve ervaring hadden of erover lazen en er meer willen over weten. Mensen die van ver of dicht bij gezondheidszorg betrokken zijn en een affiniteit voelen met of behoefte hebben aan een andere kijk op ziekte en gezondheid. En tenslotte mensen die zelf met homeopathie aan de slag willen gaan om anderen te helpen.

Lees hierna hoe studenten de opleiding ervaren hebben:

foto‘... allemaal hebben we een enorme evolutie gekend. In die zin zou ik aan wie ervoor openstaat zeker aanbevelen om de opleiding aan te vatten. Een leerschool voor en over het hele leven: een heldere kijk op ziekte en gezondheid is immers een eerste aanzet naar verandering op gezondheids- en persoonlijk vlak.’
– Herlinde

Alleen al omwille van de visie op ziekte en gezondheid zou iedereen die in de gezondheidszorg werkt een kennismaking met de homeopathie moeten krijgen. Ik zoek dus nog niet om homeopaat te worden. Het volstaat mij om te kunnen studeren en te kunnen omgaan met mensen die op dezelfde golflengte zitten.
– Hilde

‘Het wordt ook elk jaar duidelijker dat homeopatie welke de grote noemer is voor het CKH en alles wat door het CKH aangereikt wordt, de leerrijke boeken, kennismaking met integere mensen, bezig zijn met de juiste dingen het pad is naar mijn zelfontwikkeling.
– Vera

Vanaf september 2016 gaan we samenwerken met het Oost-West-Centrum (OWC). De inhoud en kwaliteit van ons aanbod blijft hetzelfde maar de meeste van onze activiteiten zullen in Antwerpen doorgaan. Je vindt ons aanbod nu al op hun website onder het thema 'natuurlijk gezond': http://www.owc.be/home Je kan dus voor volgend jaar ook betalen met opleidingscheques of met je KMO-portefeuille.