Open Deur Dag 5 september 2015 : CKH 25 jaar jong!

Celebrating

We nodigen je van harte uit op onze opendeurdag met info over onze opleiding en nascholing, kennismaking met docenten, gratis lezingen.

Waar? CC Romaanse Poort, Brusselsestraat 63, 3000 Leuven

Wanneer? 5 september van 12u tot 18.30u

Programma lezingen:

12.00u Welkom en inleiding: Goedele De Nolf
12.15u WHAW presentatie: “Griep”: 3de jaars-studenten CKH
13.00u

LHC: stand van zaken: Luc Van Den Broeck en Sieglinde Oliviers

Voorstelling van de LHC (Liga Homeopatica Classica), de stand van zaken in de juridische procedure(s) bij de Raad van state. Overlopen van de activiteiten van de ECCH (European Central Counsil of Homeopaths). Vragen van het publiek.

LHC
14.00u

Homeopathie van de 21ste Eeuw: Anne Vervarcke

De 21ste eeuw is al 15 jaar oud en Anne Vervarcke vraagt zich in haar lezing af of de homeopathie zich niet nog altijd inde 20ste eeuw bevindt. Heeft ze zich de kenmerken van de 21ste eeuw al eigen gemaakt? En wat zijn die kenmerken eigenlijk?  En als de homeopathie nog in de vorige eeuw verkeert, hoe kan ze een inhaalmanoeuvre maken? Een verkennende lezing naar de grenzen van Homeopathieland.... die er misschien  ook meteen een paar verlegt.....

Anne Vervarcke
15.00u

Quantum healing: Fons Vanderleyden

Fons is verpleegkundige en heeft 7 jaar in Congo gewerkt als vrijwilliger. Op dit ogenblik is hij verantwoordelijk van een verzorgingshuis van missiezusters en richt hij zich vooral op integrale en palliatieve zorg. Hij is 25 jaar homeopaat en hij gaf ook een aantal sessies in UK en India omtrent Quantum healing en werk met Quantum healing hypnosis therapie  (past lives, pregnancy, childhood ) en regressie.

Heel veel praktische ervaringen met homeopathie en interesse voor de sensation methode van Rajan Sankaran deden Fons op zoek gaan naar fundamentele energieën. Jayesh Shah voegde die dimensie toe. Fons werkte een meditatiemethode uit, die leidde naar een centrale energie.  Een volgende stap was inzicht krijgen in dat veld dat onbeperkt alle informatie bevat (de Matrix) en voornamelijk hoe we die kunnen gebruiken. Hoe meer Fons zich ging richten op verschillende methoden, hoe meer verbanden er duidelijk werden. Het werd hem duidelijk dat ook zijn eigen perceptie, overtuiging, instelling, openheid hem onbeperkte mogelijkheden kan geven... maar vooral ook dat ieder van ons dit kan waarmaken. Het heeft niets te maken met gaven of krachten … maar enkel met inzicht en overtuiging dat je informatie kan herschikken in het veld en tevens dat de resultaten reproduceerbaar zijn door ieder die zich openstelt.

Deze lezing is zowel een kennismaking met quantumenergieën en -informatie  als dat er een aantal praktische healingmethoden weergegeven zullen worden die ieder kan toepassen.

Fons V.
16.00u

CKH 25 jaar: Anne, Christel en Goedele

Een historisch overzicht en foto’s van de voorbije 25 jaren van het CKH gebracht en geschetst vanuit de beleving van de 3 directrices.

17.00u Receptie